Will Smith va produce adaptarea cinematografică a unui roman grafic

Actorul american Will Smith va produce pentru compania Sony Pictures adaptarea cinematografică a romanului grafic "Harlem Hellfighters", de Max Brooks.

97 afișări
Imaginea articolului Will Smith va produce adaptarea cinematografică a unui roman grafic

Will Smith va produce adaptarea cinematografică a unui roman grafic (Imagine: Hepta)

Cartea de benzi desenate "Harlem Hellfighters", de Max Brooks, care va fi lansată în aprilie, este bazată pe povestea adevărată a unui regiment de infanterie afro-american, care a luptat în ambele războaie mondiale, informează contactmusic.com.

Compania Sony Pictures a selectat deja romanul pentru a fi ecranizat, iar Will Smith va fi producătorul proiectului cinematografic. Nu se ştie deocamdată dacă acesta va avea şi un rol în această producţie.

Max Brooks este, de asemenea, autorul romanului horror "World War Z: An Oral History of the Zombie War", care a stat la baza filmului "Ziua Z: Apocalipsa 3D/ War World Z" (2013), cu Brad Pitt în rolul principal.

Actorul şi cântăreţul Willard Christopher "Will" Smith, născut în 1968, a cunoscut succesul în lumea filmului odată cu serialul "Prinţul din Bel Air/ The Fresh Prince of Bel-Air" (1990). Pentru rolul boxerului Muhammad Ali (Cassius Clay), din filmul "Ali" (2001), Will Smith a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor principal. Will Smith a jucat, de asemeneam în "Băieţi răi/ Bad Boys I şi II" (1995 şi 2003), în franciza "Bărbaţi în negru/ Men in Black", în "Ziua independenţei/ Independence Day", "În căutarea fericirii/ The Pursuit of Happyness" (2006) - alături de fiul său, Jaden Smith -, "Legenda vie/ I Am Legend" (2007), "Hancock" (2008) şi "Şapte suflete/ Seven Pounds" (2008). Filmul său cel mai recent este "1.000 post Terra/ After Earth", de M. Night Shyamalan, în care a jucat din nou alături de fiul său, Jaden Smith.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici