William şi Kate în Canada: Au mers pe apă cu o canoe şi au jucat hochei - GALERIE FOTO

Prinţul William şi soţia sa, Kate Middleton, şi-au continuat turneul în Canada printr-o vizită în Teritoriile de Nord-Vest ale ţării, unde au văzut pe pielea lor cum trăiau nativii canadieni pe vremuri.

1438 afișări
Imaginea articolului William şi Kate în Canada: Au mers pe apă cu o canoe şi au jucat hochei - GALERIE FOTO

William şi Kate în Canada: Au mers pe apă cu o canoe şi au jucat hochei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cuplul, care se află în cea de-a şasea zi a turului de nouă zile pe care îl fac în Canada, a vizitat Yellowknife, capitala Teritoriilor de Nord-Vest, scrie dailymail.co.uk.

VEZI AICI GALERIA FOTO

William şi Kate şi-au petrecut o zi experimentând tradiţiile pe care nativii din Canada le au de la sosirea în Yellowknife. Aproximativ o jumătate din populaţia regiunii are origini aborigene, iar membri ai triburilor Inuktitut şi Chipewyan au fost printre persoanele care i-au întâmpinat pe ducele şi ducesa de Cambrige la aeroport.

Un grup de toboşari au cântat un cântec religios pentru cuplu la tobe din piele de ren de Canada, considerate obiecte sacre de către locuitorii nativi, iar membri ai tribului Inuvialuit au dansat pentru musafirii regali.

Kate şi William au vizitat zonele în care locuiesc nativii canadieni, au intrat într-un cort cu piele de urs polar pe jos, au mâncat în mijlocul naturii, stând pe un trunchi de copac şi au mers pe apă cu o canoe.

De asemenea, ducesa de Cambridge a asistat la un meci de hochei de stradă pe care William l-a jucat. Kate, care a fost o jucătoare de hochei foarte bună în şcoală, a refuzat însă să joace deoarece purta pantofi cu toc, însă a aruncat mingea în teren pentru a marca începerea jocului.

Kate, care a purtat o rochie bej creată de designerul danez Malene Birger, i-a spus unuia dintre jucătorii de hochei că nu este obişnuită cu atât de multe aparate foto şi camere de filmat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici