William şi Kate şi-au încheiat luna de miere petrecută în Seychelles

Prinţul William şi Kate şi-au încheiat luna de miere petrecută în Seychelles, după 10 zile, părăsind arhipelagul din Oceanul Indian vineri, potrivit unui comunicat al Casei Regale britanice.

1387 afișări
Imaginea articolului William şi Kate şi-au încheiat luna de miere petrecută în Seychelles

William şi Kate şi-au încheiat luna de miere petrecută în Seychelles (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Reprezentanţii Casei Regale au mai declarat pentru People că cei doi au avut o vacanţă "memorabilă" în Seychelles, un adevărat paradis, informează people.com.

William şi Kate "s-au bucurat foarte mult de timpul petrecut împreună şi sunt recunoscători guvernului din Seychelles pentru că i-a ajutat să aibă o lună de miere de 10 zile atât de speciale şi memorabile", potrivit comunicatului.

Oficialităţile nu au precizat când se va întoarce William la lucru, ca pilot de elicopter, în Ţara Galilor.

William şi Kate urmează să ia parte la celebrarea celei de-a 85-a aniversări a reginei Elisabeth a II-a, pe 11 iunie, ce va fi urmată de serbarea zilei de naştere a soţului ei, prinţul Philip, pe 12 iunie.

Prinţul William şi soţia sa Catherine, care au primit titlurile de duce şi ducesă de Cambridge, cu puţin timp înainte de căsătoria lor de pe 29 aprilie, la Londra, au hotărât să nu plece în luna de miere imediat după nuntă, iar prinţul britanic a revenit la muncă, el fiind pilot de salvare la baza Royal Air Force de pe insula Anglesey din Ţara Galilor, unde este staţionat din toamna anului trecut.

Cuplul regal a plecat în luna de miere pe 10 mai, destinaţia aleasă reprezintând un adevărat "secret de stat" şi fiind subiectul multor speculaţii. Tabloidul The Daily Mail a anunţat atunci că William şi Kate au plecat în insulele Seychelles, unde ar fi închiriat o insulă.

Prinţul William şi Kate Middleton s-au căsătorit pe 29 aprilie, la catedrala Westminster din Londra, evenimentul având o audienţă globală estimată la circa 2 miliarde de oameni şi atrăgând aproximativ un milion de persoane pe străzile Londrei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici