Woody Allen, exclus din zona VIP de la Madison Square Garden

Cineastul american Woody Allen, suporter de o viaţă al echipei New York Knicks, a fost exclus din zona VIP a arenei pe care joacă această echipă de baschet, celebra Madison Square Garden, după ce a refuzat să participe la o campanie promoţională pentru postul TV al acestui complex cultural-sportiv.

246 afișări
Imaginea articolului Woody Allen, exclus din zona VIP de la Madison Square Garden

Woody Allen (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Potrivit contactmusic.com, Woody Allen asista adeseori la meciurile pe care echipa New York Knicks le juca pe teren propriu şi avea acces la "Suite 200", o zonă VIP de pe Madison Square Garden, în care patronul echipei, James Dolan, primeşte diverse vedete, înainte de începerea partidelor sau la pauzele acestora, alături de care serveşte gustări şi băuturi fine.

Potrivit presei americane, James Dolan i-a retras cineastului american acest privilegiu, după ce Woody Allen a respins orice discuţii despre posibilitatea ca anumite fragmente din filmele sale să fie folosite de reţeaua de televiziune a complexului Madison Square Garden. Recent, directorii acestuia au achiziţionat drepturile de difuzare a unora dintre filmele cineastului.

"Woody a spus că nu s-ar simţi confortabil făcând asta (reclame). Nu a făcut aşa ceva niciodată, pentru nicio emisiune şi pentru niciun post TV. Ei (reprezentanţii lui James Dolan) spun că acesta a fost «un aranjament reciproc» şi că, dacă Woody refuză să apară într-o reclamă pentru ei, atunci el nu ar mai trebui să servească gustări în restaurantul VIP al lor. Woody a spus că este de acord cu această decizie şi le-a mulţumit pentru numeroşii ani în care el s-a bucurat de acel spaţiu de acolo", a spus o sursă pentru New York Post.

Woody Allen, în vârstă de 77 de ani, autorul filmului "Annie Hall" din 1978, pentru care a fost recompensat cu două premii Oscar - la categoriile "cel mai bun regizor" şi "cel mai bun scenariu original" -, a realizat peste 48 de filme într-o carieră de 58 de ani şi este cunoscut pentru personajele sale nevrotice şi comice, devenite o veritabilă marcă personală şi care sunt adeseori interpretate chiar de el.

Cineastul american a câştigat Oscarul pentru cel mai bun scenariu original în 1986 pentru filmul "Hannah si surorile ei/ Hannah and her Sisters" şi acelaşi premiu pentru filmul "Miezul nopţii în Paris/ Midnight in Paris" din 2011.

Cel mai recent film al său, "Blue Jasmine", un film care spune povestea unei femei alcoolice suferind de o afecţiune mintală, rulează în prezent în cinematografele americane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici