Woody Allen îl susţine pe Roman Polanski, acuzat, din nou, de abuz sexual

Regizorul Woody Allen şi-a exprimat susţinerea faţă de Roman Polanski, după ce acesta din urmă a fost acuzat, recent, de o actriţă, că ar fi abuzat-o sexual, când era minoră.

23 afișări
Imaginea articolului Woody Allen îl susţine pe Roman Polanski, acuzat, din nou, de abuz sexual

Woody Allen îl susţine pe Roman Polanski, acuzat, din nou, de abuz sexual (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Un alt susţinător al lui Polanski, filozoful francez Bernard Henri-Levi, a respins acuzaţiile actriţei britanice Charlotte Lewis, fiind dublat de ministrul francez al Culturii, care a numit actul acesteia ca fiind "pseudo acuzaţii".

Woody Allen a spus că Polanski a plătit destul pentru acţiunile sale şi că este momentul să se tragă linie.

"Este ceva ce s-a întâmplat acum mult timp. A suferit şi a plătiti pentru ce a făcut", a declarat Allen pentru postul RTL.

"Este un artist, o persoană drăguţă, a făcut ceva greşit şi a plătit pentru asta. Ei (criticii) nu sunt fericiţi dacă nu va plăti toată viaţa sa. Cred că ar fi fericiţi să îl pună în faţa plutonului de execuţie", a spus regizorul american, adăugând: "Cred că are trebui să fie încheiat acest subiect".

Regizorul Roman Polanski, aflat în arest pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră, a fost acuzat, vineri, de actriţa britanică Charlotte Lewis de abuz sexual, conform acesteia cineastul forţând-o să întreţină relaţii sexuale cu el în urmă cu aproape 30 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici