Woody Allen joacă rolul unui proxenet într-o comedie regizată de John Turturro

Cineastul american Woody Allen va juca pentru prima dată, după mai bine de un deceniu, într-un film neregizat de el, în comedia "Fading Gigolo", în care va interpreta rolul unui proxenet.

163 afișări
Imaginea articolului Woody Allen joacă rolul unui proxenet într-o comedie regizată de John Turturro

Woody Allen (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Filmul va fi regizat de John Turturro, pe baza unui scenariu propriu, şi le mai are în distribuţie pe Sophia Vergara şi Sharon Stone, informează variety.com.

"Fading Gigolo" va fi produs de Jeffrey Kusama-Hinte şi de compania franceză MK2.

Turturro şi Allen vor interpreta rolurile a doi buni prieteni, rămaşi fără bani, care decid să se lanseze împreună în industria prostituţiei şi care atrag din această cauză suspiciunea comunităţii evreieşti în care trăiesc. Cei doi îşi iau pseudonimele Virgil şi Bango, iar personajul jucat de Allen va fi proxenetul personajului jucat de Turturro, care se îndrăgosteşte de o văduvă evreică.

Sharon Stone va juca rolul medicului dermatolog al proxenetului care îl angajează pe Turturro, iar Sophia Vergara va interpreta o altă clientă bogată, plictisită de mariajul ei, care îşi doreşte o partidă de sex în trei, cu personajele jucate de Turturro şi Stone.

Filmările vor începe în aprilie la New York.

Woody Allen a apărut pentru ultima oară în calitate de actor într-un film neregizat de el, în anul 2000, în comedia "Picking Up the Pieces", regizată de Alfonso Arau. Cineastul american a fost recompensat în luna februarie cu premiul Oscar la categoria cel mai bun scenariu original pentru filmul "Miezul nopţii în Paris/ Midnight in Paris".

John Turturro a scris, regizat şi produs musicalul "Romance and Cigarettes" şi a regizat documentarul "Passione", un film despre rădăcinile muzicale şi influenţele din oraşul italian Napoli. Turturro a jucat rolul unui scriitor în filmul lui Woody Allen din 1986 "Hannah şi surorile ei/ Hannah and Her Sisters".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici