Woody Harrelson: Penélope Cruz are o relaţie cu Javier Bardem

Woody Harrelson a confirmat, marţi, în cadrul Festivalul Internaţional de Film de la Santa Barbara, că Penélope Cruz are o relaţie cu actorul spaniol Javier Bardem, foarte apreciat de fani şi critici pentru rolurile din "Marea dinlăuntru" şi "Nu există ţară pentru bătrâni".

1 afișare
Imaginea articolului Woody Harrelson: Penélope Cruz are o relaţie cu Javier Bardem

Woody Harrelson: Penélope Cruz are o relaţie cu Javier Bardem (Foto www.dailymail.co.uk)

Potrivit publicaţiei Sydney Morning Herald, relaţia a fost făcută publică în cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Santa Barbara, la care Harrelson a participat pentru a-i înmâna lui Bardem premiul Montecito pentru rolul din filmul "Nu există ţară pentru bătrâni".

Cu toate că au negat, în repetate rânduri, zvonurile despre o posibilă relaţie, Penélope Cruz şi Javier Bardem au fost văzuţi, în toamna anului trecut, în ipostaze tandre, în timp ce se aflau în Maldive.

"Nu pot să cred cât de norocos este Javier. Dacă te uiţi la biografia sa, o pagină reprezintă etapele din viaţa sa, iar cea de-a doua pagină este dedicată premiilor pe care le-a obţinut. Şi să nu mai spun, dar am aflat aseară că se întâlneşte cu Penélope Cruz!", a precizat Woody Harrelson.

Potrivit dailymail.co.uk, reacţia publicului a fost unanim apreciativă, în timp ce Javier era vizibil încurcat de anunţ.

Ambii actori spanioli au fost nominalizaţi la premiile Oscar. Astfel, Penélope Cruz a fost nominalizată pentru rolul din lungmetrajul "Volver", în regia lui Pedro Almodovar, în timp ce Bardem, cunoscut pentru prestaţia din "Marea dinlăuntru", în regia lui Alejandro Amenabar, a fost nominalizat pentru rolul din "Viaţa şi epoca lui Reinaldo Arenas". De asemenea, Bardem a câştigat majoritatea premiilor acordate în acest sezon la Hollywood pentru rolul unui asasin psihopat din "Nu există ţară pentru bătrâni", în regia lui Joel şi Ethan Coen.

Penélope Cruz şi Javier Bardem joacă împreună în următorul film semnat de Woody Allen, "Vicky Cristina Barcelona", după ce, în urmă cu 15 ani, cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în comedia dramatică "Jamon, Jamon", de Bigas Luna. Filmul a lansat carierele lui Cruz şi Bardem, pe atunci în vârstă de 18 şi, respectiv, 23 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici