www.intrefete.ro: Eşti pregatită de o aventură pe o insulă exotică?

Fie că eşti "şefa de trib" în grupul prietenelor tale sau "mezina" ce are mereu nevoie de sfaturi, îţi vei găsi locul între fete. Intră pe www.intrefete.ro pentru o primă aventură exotică, ce se va finaliza cu o invitaţie la distracţie, interacţiune şi creativitate maximă.

444 afișări
Imaginea articolului www.intrefete.ro: Eşti pregatită de o aventură pe o insulă exotică?

www.intrefete.ro: Eşti pregatită de o aventură pe o insulă exotică?

Completează quiz-ul şi află ce rol ai avea pe o insulă pustie: Imaginează-ţi povestea lui Robison Crusoe în varianta modernă, cu tine şi prietenele tale în rolurile principale. Răspunde la întrebările din quiz şi vei afla ce personaj te reprezintă pe insula www.intrefete.ro.

În aprilie se va deschide www.intrefete.ro, un site pe stilul tău, cu articole ce-ţi provoacă inteligenţa, cu outfit-uri originale pe care le poţi crea în cabina de probă virtuală şi apoi împărtăşi cu prietenele, concursuri ce îţi răsplătesc fidelitatea şi tips-uri ce îţi fac ritualurile de frumuseţe mai plăcute şi mai eficiente.

Pe acest site vei găsi materiale create de specialişti în domeniile beauty şi fashion, sfaturi pentru un stil de viaţă sănătos, recomandări pentru timp liber şi relaxare, sfaturi pentru armonie în viaţa de cuplu şi sugestii pentru educaţia copilului.

Invită-ţi prietenele pe insula www.intrefete.ro! Află ce personaje aţi interpreta dacă grupul vostru ar naufragia pe insula exotică.

Site-ul "ciripeşte" despre modă, stil, artă si lucruri frumoase pe Twitter si are profil pe Facebook.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici