Wyclef Jean, spitalizat din cauza stresului şi oboselii

Cântăreţul hip-hop Wyclef Jean a fost spitalizat în cursul weekendului trecut din cauza stresului şi oboselii, a anunţat, luni, agentul de presă al artistului.

18 afișări
Imaginea articolului Wyclef Jean, spitalizat din cauza stresului şi oboselii

Wyclef Jean, spitalizat din cauza stresului şi oboselii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"A fost deja externat, iar acum se află acasă pentru a se odihni", a declarat purtătoarea de cuvânt Maria Salzman. "Se va întoarce la lucru peste o săptămână, iar până atunci, familia sa vă cere să îl lăsaţi să se odihnească".

Maria Salzman nu a precizat numele spitalului în care artistul a fost internat.

Wyclef Jean, câştigător a două premii Grammy, a lucrat în ultimele săptămâni la noul său album şi s-a înscris în cursa pentru alegerile prezidenţiale din ţara sa natală, Haiti. Consiliul electoral din această ţară i-a respins însă candidatura, luna trecută, deoarece artistul nu a îndeplinit o anumită condiţie impusă tuturor candidaţilor.

Wyclef Jean, în vârstă de 37 de ani, s-a născut într-o suburbie a capitalei Port-au-Prince, însă a părăsit Haiti - considerat cel mai sărac stat din emisfera nordică - şi a crescut în cartierul Brooklyn din New York (SUA). Potrivit regulilor electorale din Haiti, candidaţii la funcţia de preşedinte trebuie să locuiască în această ţară în cei cinci ani care precedă alegerile. În prezent, artistul locuieşte în New Jersey.

Wyclef Jean, fost membru al grupului hip-hop The Fugees, merge regulat în ţara sa natală în calitate de ambasador al bunăvoinţei şi a lansat în 2008 un program de combatere a foametei, cu sprijinul Programului Alimentar Mondial (PAM), al Fundaţiei panamericane şi al unei companii de telefonie mobilă.

Artistul a declarat că noul său album, ce va fi lansat anul viitor, se va intitula "If I Were President, the Haitian Experience".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici