"X-Men:Wolverine", postat ilegal pe Internet înaintea lansării oficiale

Filmul "X-Men:Wolverine" şi-a făcut un neaşteptat şi neautorizat debut pe internet, marţi, când o copie piratată a filmului a fost postată online, deşi lansarea oficială a lungmetrajului va avea loc pe 1 mai, în Statele Unite, informează Reuters.

74 afișări
Imaginea articolului "X-Men:Wolverine", postat ilegal pe Internet înaintea lansării oficiale

"X-Men:Wolverine", postat ilegal pe Internet înaintea lansării oficiale (Imagine: Mediafax Foto)

Site-urile pe care a apărut filmul au descris copia ca fiind "aproape completă" şi "de o foarte bună calitate", însă studioul 20th Century Fox, producătorul filmului, a anunţat, miercuri, că este vorba de o versiune cu variantele temporare de sunet şi muzică şi că multe efecte speciale şi scene lipsesc cu desăvârşire, iar alte scene nu au fost editate.

"Am contactat imediat autorităţile competente şi copia a fost scoasă de pe internet", au anunţat reprezentanţii Studiourilor Fox. Cu toate acestea, specialiştii spun că, odată ce un film ajunge să circule online, este foarte dificil să fie oprit.

Datorită semnelor specifice de marcă, reprezentanţii studiourilor Fox au declarat că vor putea să determine sursa postării ilegale pe internet a filmului, dar nu au indicat, pentru moment, niciun nume. "FBI şi MPAA (Motion Picture Association of America) investighează acest caz. Suntem încurajaţi şi de reacţia fanilor, care au condamnat această postare ilegală", au anunţat oficialii studioului de film.

Filmul "X-Men: Wolverine" este cel mai recent film din seria "X-Men", produsă de companiile Fox / Marvel. Filmul îl are în distribuţie pe actorul australian Hugh Jackman şi este regizat de Gavin Hood. Lansarea oficială a peliculei este programat pentru 28 aprilie, urmând ca, până la 1 mai, să aibă loc premiere în întreaga lume.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici