Yeti din Polonia, filmat de un localnic

Experţii în criptozoologie specializaţi în studierea lui Yeti s-au deplasat degrabă în Polonia după ce un localnic a surprins pe camera video imagini care înfăţişau o "monstruoasă creatură păroasă", pe când se afla în vacanţă în munţii Tatra.

191 afișări
Imaginea articolului Yeti din Polonia, filmat de un localnic

Yeti din Polonia, filmat de un localnic (Imagine: Descoperă)

Timp de mai multe secole au circulat diferite zvonuri despre existenţa lui Yeti în această zonă, dar este pentru prima oara când ciudata creatură a fost filmata. Piotr Kowalski, de 27 de ani, urmărea cu camera video o capră neagră, când atenţia i-a fost distrasă de o creatură ce şi-a făcut apariţia din spatele unor stânci.

CIteşte mai multe despre misterioasa creatură din Munţii Tatra pe www.descopera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici