YouTube a lansat serviciul "Feather"

YouTube a lansat, joi, serviciul YouTube Feather, o pagină pe care videoclipurile pot fi urmărite cu uşurinţă şi unde rezoluţia imaginilor este redusă pentru ca acestea să poată fi vizionate de oricine, indiferent de conexiune.

76 afișări
Imaginea articolului YouTube a lansat serviciul "Feather"

YouTube a lansat serviciul "Feather"

Serviciul comprimă suficient videoclipurile pentru ca acestea să poată fi accesate de oricine, indiferent de conexiune.

"Una dintre priorităţile noastre este să facem în aşa fel încât videoclipurile să poată fi descărcate şi vizionate rapid", a explicat un inginer al YouTube, Chris Zacharias, pe blogul companiei.

"Trebuie să recunoaştem: în epoca recompensării imediate, chiar şi câteva secunde pot părea o eternitate", a spus el.

Videoclipurile HD care sunt în prezent disponibile pe YouTube pot funcţiona cu încetineală, în cazul în care reţelele sau procesoarele calculatoarelor nu sunt suficient de puternice.

Pagina "YouTube Feather", accesibilă cu titlu experimental la adresa www.youtube.com/feather_beta, este una de vizionare "ultra-lejeră" care reduce rezoluţia imaginilor video pentru a putea fi accesate de oriunde.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici