Zach Galifianakis povesteşte ce se va întâmpla în "The Hangover 3"

Actorul Zach Galifianakis, interpretul lui Alan în filmele francizei de succes "The Hangover", a confirmat că va exista o nouă peliculă, în care personajul său evadează dintr-un spital de boli psihice cu ajutorul celor trei prieteni ai săi.

710 afișări
Imaginea articolului Zach Galifianakis povesteşte ce se va întâmpla în "The Hangover 3"

Zach Galifianakis povesteşte ce se va întâmpla în "The Hangover 3" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Într-un interviu pentru revista Rolling Stone, Galifianakis a spus că a fost deja gândit scenariul pentru al treilea film, deşi "Marea Mahmureală 2/ The Hangover Part II" abia a avut premiera la sfârşitul lunii mai, informează contactmusic.com.

"Vor să facă un al treilea film 'Marea mahmureală'. Deja primesc telefoane", a spus actorul, dezvăluind şi că, în proiectul celei de-a treia pelicule, personajul său, Alan, urmează să evadeze dintr-un spital de boli psihice, cu ajutorul prietenilor săi din gaşca numită "haita de lupi", interpretaţi de Bradley Cooper, Ed Helms şi Justin Bartha.

Întrebat în legătură cu acest proiect, regizorul primelor două filme "Marea mahmureală", Todd Phillips a răspuns că este foarte deschis, precum "Comitetul Olimpic", să i se prezinte oraşe, să zboare dintr-un loc în altul, cu vin şi femei, şi să fie mituit, iar apoi va lua o decizie. Potrivit unor speculaţii, Amsterdam ar putea fi ales drept oraşul în care să se petreacă acţiunea celui de-al treilea film.

De asemenea, presa a scris că următorul film va fi diferit de celelalte două, în care cei patru prieteni încearcă să reconstituie lanţul evenimentelor petrecute în noaptea dinainte.

"Marea mahmureală 2" a avut încasări de 205 milioane de dolari în toată lumea de la premiera în cinematografe din 30 mai. Primul film a avut încasări de peste 467 milioane de dolari în cinematografe, iar vânzările de DVD-uri ar fi sporit această cifră la peste 600 de milioane de dolari.

Producţia de succes din 2009 a devenit comedia interzisă minorilor cu cele mai mari încasări din toate timpurile şi a câştigat Globul de Aur pentru cel mai bun film din categoria "comedie sau musical".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici