Zeci de artişti celebri vor urca pe scena concertului dedicat lui Prince, „Let's Go Crazy: The Grammy Salute to Prince"

John Legend, Alicia Keys, Chris Martin şi Foo Fighters şi alte vedete ţin capul de afiş al unui concert Prince in a concert programat la finalul lunii ianuarie în memoria lui Prince, arată CNN.

310 afișări
Imaginea articolului Zeci de artişti celebri vor urca pe scena concertului dedicat lui Prince, „Let's Go Crazy: The Grammy Salute to Prince"

Sursa: Profimedia Images

Concertul intitulat "Let's Go Crazy: The Grammy Salute to Prince" (Hai să o luăm razna: Premiile Grammy îl salută pe Prince”, va avea loc la Los Angeles, pe 28 ianuarie.

În program sunt momente susţinute de John Legend, Foo Fighters, Alicia Keys, Juanes, Coldplay's Chris Martin, Usher şi Earth, Wind & Fire, alături de alţi artişti.

"Cu atitudinea sa subversivă şi cu natura sa impunătoare, el a traversat genurile muzicale şi a creat piese electizante pline de personalitate”, a notat Deborah Dugan, preşedintele Recording Academy. ”Prince este în continuare un motiv de inspiraţie pentru artiştii şi fanii din lumea întreagă”, a arătat oficialul.

Prince, pe numele complet Prince Rogers Nelson, a fost un muzician, multi-instrumentalist, aranjor, compozitor, producător muzical, dansator, actor, regizor american. Acesta a avut multe nume de scenă, printre care s-au numărat simboluri greu de pronunţat. La un moment dat a fost numit de către fani "Artistul cunoscut în trecut drept Prince" ("The Artist Formerly Known As Prince"), ocazional abreviat în "TAFKAP".

Într-o carieră de peste 35 de ani şi a lansat 39 de albume de studio. Prince a rămas cunoscut pentru combinarea stilurilor muzicale rock psihedelic şi funk, pentru activitatea susţinută alături de grupurile The Revolution şi The New Power Generation şi pentru piese precum "Purple Rain", "When Doves Cry", "1999" şi "The Most Beautiful Girl în the World". Artistul a murit pe 21 aprilie 2016, la vârsta de 57 de ani, din cauza unei supradoze accidentale de fentanil.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici