Zeci de maşini de epocă, la Raidul Mării Negre Bucureşti - Balcic

Turiştii ce se vor afla la sfârşitul acestei săptămâni la Mangalia vor avea ocazia să admire 30 de vehicule de epocă, participante la Raidul Mării Negre Bucureşti - Balcic.

203 afișări
Imaginea articolului Zeci de maşini de epocă, la Raidul Mării Negre Bucureşti - Balcic

Zeci de maşini de epocă, la Raidul Mării Negre Bucureşti - Balcic (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Mangalia, Adriana Voicu, cele 30 de vehicule istorice participante la raid vor putea fi văzute de către turişti şi localnici, vineri, de la ora 14.30, în noul port de agrement din municipiu. Printre exponatele prezente la raliu se vor afla maşini vechi de peste 40 de ani, printre care Jaguar XJ6 seria 1, Triumph Spitfire 1500, Chevrolet Impala Convertible ori Austin Healey 100 BN1.

Raidul Mării Negre prefaţează prima regată internaţională de iachting din Marea Neagră, Mangalia - Balcic, organizată de Yacht Club România, cu sprijinul Pontos Sailing Team Varna şi cu participarea International Yacht Club Odessa. Regata va începe în 30 mai, din portul turistic Mangalia, şi va avea ca destinaţie Balcic - Bulgaria, şi se va întinde pe o distanţă de câteva zeci de mile marine.

Cursa offshore este organizată în premieră, peste 40 de veliere din România, Bulgaria, Ucraina şi Turcia, împarţite în două clase de competiţie, fiind aşteptate să plece în cursă, în cel mai important eveniment de yachting offshore din Marea Neagră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici