Zeci de mii de oameni au semnat o petiţie pentru a li se permite să bea „băutura energizantă carbogazoasă" roşie dintr-un sarcofag descoperit în Egipt. Ce este, de fapt, lichidul

Peste 26.000 de oameni au cerut Ministerului Antichităţilor din Egipt să fie lăsaţi să bea o băutură pe care o consideră energizantă şi care se află într-un sarcofag vechi de 2.000 de ani, transmite munchies.vice.com.

18965 afișări
Imaginea articolului Zeci de mii de oameni au semnat o petiţie pentru a li se permite să bea „băutura energizantă carbogazoasă" roşie dintr-un sarcofag descoperit în Egipt. Ce este, de fapt, lichidul

Mii de oameni au semnat o petiţie pentru a li se permite să bea lichidul dintr-un sarcofag descoperit în Egipt

Câţiva arheologi se aflau în Egipt şi au hotărât să deschidă sicriul antic, care a fost găsit în Alexandria.

Aceştia au ignorat legenda conform căreia dacă sarcofagul va fi deschis, va veni sfârşitul lumii şi au găsit în el trei scheletele care se aflau într-un lichid roşu. Autorităţile spun că aşa-zisa „băutură energizantă carbogazoasă" este, de fapt, apă menajeră.

Cineva a realizat o petiţie, pe care a numit-o „lăsaţi-i pe oameni să bea lichidul roşu din sarcofagul negru", şi care a fost iniţiată la o zi după deschiderea acestuia. Peste 26.000 de persoane au semnat cererea până în prezent.

Scopul este, potrivit unei femeii de origine britanică, Innes McKendrick, „să bem lichidul roşu din sarcofagul negru blestemat sub formă de energizant carbogazos ca să putem să-i însuşim puterile şi să murim în cele din urmă”.

Articol scris de Denisa Crăciun

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici