Zgonea a primit cadou la Cluj o cremă anti-îmbătrânire: Nu o voi folosi, i-o voi da tatălui meu

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a primit, joi, în timpul unei vizite la Salonul de inventică Pro Invent de la Cluj-Napoca, o cutie cu cremă anti-îmbătrânire din partea unor cercetători de la UMF, el spunând că nu va folosi crema, pentru că nu are nevoie, şi i-o va da tatălui său.

255 afișări
Imaginea articolului Zgonea a primit cadou la Cluj o cremă anti-îmbătrânire: Nu o voi folosi, i-o voi da tatălui meu

Zgonea a primit cadou la Cluj o cremă anti-îmbătrânire: Nu o voi folosi, i-o voi da tatălui meu (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, şi miniştrii delegaţi Aurelia Cristea şi Mihnea Costoiu au vizitat, joi, la Cluj-Napoca, Salonul de inventică Pro Invent, deschis la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca (UTCN), ei primind din partea unor cercetători de la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" câte o cutie cu o cremă anti-îmbătrânire.

"Este o cremă ca să nu îmbătrâniţi niciodată", a spus una dintre cercetătoare.

Valeriu Zgonea a declarat că nu va folosi crema, pentru că nu are nevoie, şi i-o va da tatălui său, în timp ce Mihnea Costoiu şi Aurelia Cristea au afirmat că o vor folosi.

"O voi folosi, eu folosesc o cremă produsă de o companie româmească. E grea viaţa de politician", a spus Aurelia Cristea, ministru delegat pentru Dialog Social.

La rândul său, ministrul delegat pentru Cercetare, Mihnea Costoiu, a spus că va folosi crema "după perioada de guvernare".

Salonul Internaţional al Cercetării, Inovării şi Inventicii Pro Invent s-a deschis, miercuri, la UTCN, evenimentul fiind desfăşurat sub egida Academiei de Ştiinţe Tehnice din România, filiala Cluj, şi a Ministerului Educaţiei Naţionale.

Salonul reuneşte 75 de entităţi - universităţi, institute, centre şi staţiuni de cercetare, firme, asociaţii ale inventatorilor, persoane fizice din ţară şi din străinătate, fiind înscrise peste 300 de invenţii pentru jurizare. Premierea celor mai bune invenţii va avea loc vineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici