Zsa Zsa Gabor a ieşit din comă

Actriţa americană de origine maghiară Zsa Zsa Gabor a ieşit din comă, a declarat soţul ei, Frederic Von Anhalt.

366 afișări
Imaginea articolului Zsa Zsa Gabor a ieşit din comă

Zsa Zsa Gabor a ieşit din comă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa în vârstă de 94 de ani şi-a pierdut cunoştinţa în primele ore ale dimineţii de miercuri, săptămâna trecută, după ce a fost internată de urgenţă şi operată la stomac, din cauza unei infecţii provocate de tubul prin care actriţa este hrănită arficial.

Se pare că Zsa Zsa Gabor a făcut progrese în lupta ei cu boala şi s-a trezit din comă, după câteva zile, actriţa aflându-se în continuare sub supravegherea medicilor din clinica din Los Angeles unde este internată, informează contactmusic.com.

Frederic Von Anhalt a spus pentru ontheredcarpet.com că speră ca soţia lui, care acum comunică doar prin "da" şi "nu", să fie externată în curând, pentru a-şi continua convalescenţa la domiciliu.

"E tot ce am în viaţă. Dacă ea moare, nu mai am pentru cine să trăiesc. Nu vrea să fie lăsată singură. Eu dorm pe o canapea, cu picioarele atârnând în gol, dar e ok. Ne-am promis că vom avea grijă unul de celălalt până la sfârşit. Ştiu că şi ea ar face acelaşi lucru pentru mine", a declarat Frederic Von Anhalt.

La începutul acestei luni, actriţa americană a fost internată de urgenţă din cauza unei pneumonii.

Ea a avut nevoie de alte îngrijiri medicale, din cauza tensiunii arteriale crescute, în luna martie, după ce a aflat că buna ei prietenă Elizabeth Taylor a murit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici