Grindeanu Gabriela Fireának: a PSD ellenségei a párton kívül vannak

Sorin Grindeanu kormányfő hétfőn, válaszolva Gabriela Firea bukaresti főpolgármester bírálatára, leszögezte, a Szociáldemokrata Párt (PSD) ellenségei a párton kívül vannak.

30 afișări
Imaginea articolului Grindeanu Gabriela Fireának: a PSD ellenségei a párton kívül vannak

Grindeanu Gabriela Fireának: a PSD ellenségei a párton kívül vannak

„Miniszterelnöknek lenni óriási felelősséget jelent, ami minden másodpercben komolyan veszek, amióta a PSD bizalmat szavazott nekem. Románia kormánya megértette az emberek szükségletét és elvárásait, és most elmondhatjuk, hogy gazdasági növekedésünk van – Európában a legnagyobb –, betartjuk kampányígéreteinket, több munkahely van, egyre több céget alapítanak, nő a befektetők bizalma” – írta a miniszterelnök hétfői Facebook-bejegyzésében.

Példaként a Világbanki jelentést hozta fel, amelyben a nemzetközi pénzintézet szakértőo felfele módosították Románia idei növekedési kilátásait.

„Ahogyan mindig is mondtam, még nagyon sok tennivalónk van, ez az az út, amelyen elindultunk, és amelyen eltökélten haladunk tovább. Ehhez stabilitásra, tárgyilagosságokra és közös périoritásokra van szükségünk. A PSD ellenségei a párton kívül vannak, a PNL és az USR súlyos vezetői válságon megy át, és nicnsenek terveik sem” – írta Sorin Grindeanu.

Bírálta Gabriela Firea bukaresti főpolgármester vasárnap a Grindeanu-kabinet egyes tagjait, mondván, rosszabb a kapcsolata a kormánnyal, mint a technokraták idején. Az elöljáró azt mondja, szisztematikusan visszautasítják minden támogatási kérelmét.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici