Ponta: nem kell senkinek kizárnia a PSD-ből, megírom még egyszer a lemondásomat

Victor Ponta volt kormányfő kedden úgy nyilatkozott, nincs szükség arra, hogy Liviu Dragnea valakit odategyen, hogy kérje az ő kizárását a Szociáldemokrata Pártból (PSD)mert újra be tudja nyújtani lemondását. Azt mondja, ahányszor Dragnea mond egy hazugságot, ő el fog mondani egy igaz tényt.

38 afișări
Imaginea articolului Ponta: nem kell senkinek kizárnia a PSD-ből, megírom még egyszer a lemondásomat

Ponta: nem kell senkinek kizárnia a PSD-ből, megírom még egyszer a lemondásomat

„Liviu Dragnea, amikor valamit nem akar ő maga megcsinálni, tudják, mint a 13-as sürgősségi kormányrendelettel is, akkor odatesz másokat. Nem kell senkinek kizárnia. Megírom még egyszer a lemondásomat, ha már összetépte. Megírom még egyszer. Nem menjünk bele ebbe a cirkuszba, mert nem kell senkit sem odatennie. (…) A külső vagy belső problémák mégiscsak problémák. Én csak egyetlen dolgot mondok. Vannak az életben fontosabb és kellemesebb dolgaim is, mint Dragneával veszekedni. Mindig válaszoltam” – jelentette ki Ponta.

Leszögezte, ahányszor Dragnea, „Románia ura” mond egy hazugságot, ő el fog mondani róla egy igaz tényt.

„Ha nem mond többé semmit rólam, nem válaszolok. De ahányszor mond egy hazugságot rólam, én elmondok róla egy igaz tényt. Higgyék el, tudok annyi igazságot, hogy ne érünk a végére öt év alatt sem. Amikor mondta azt az ostobaságot, hogy engem Soros, Băsescu, a SRI fizet, én mondtam neki egy igazságot. Egy kicsikét, tudjuk, miről van szó. (…) Ő Románia, a PSD, a kormány ura, van más dolga, mint velem veszekedni” – mondta Ponta.

Liviu Dragnea, a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke vasárnap este közölte, egyes párttagok kérték Victor Ponta kizárását az alakulatból, ám ő nem hagyta, hogy erre gyűlés keretében tegyenek javaslatot, és többeket próbált megakadályozni, hogy nyilvános támadást intézzenek a volt kormányfő ellen.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici