Cântec pentru Geoană la Mioveni: "PSD e pentru om ca lumina pentru pom"

Candidatul PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană, a fost întâmpinat, joi, la Mioveni, cu cântece populare electorale, buchete de trandafiri roşii, dar a fost refuzat de acţionarii Dacia să le vorbească muncitorilor angajaţi la Renault.

111 afișări
Imaginea articolului Cântec pentru Geoană la Mioveni: "PSD e pentru om ca lumina pentru pom"

Cântec pentru Geoană la Mioveni: "PSD e pentru om ca lumina pentru pom" (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Geoană a fost întâmpinat în centrul oraşului Mioveni, unde a făcut o scurtă baie de mulţime, de aproximativ 100 de simpatizanţi, mulţi dintre ei veniţi cu copii preşcolari, cu articole de îmbrăcăminte emblematice pentru candidatul PSD.

Un cort de campanie instalat în punctul de aşteptare asigura ambientalul sonor, reproducând cântece populare remixate cu versuri electorale.

"În numele dreptăţii şi omeniei/votăm pentru în schimbarea în bine a României/să votăm de data asta Mircea Geoană PSD/să votăm e datoria, viaţa ne cere asta/să votăm de data asta candidatul PSD/să schimbăm în bine România, să votăm cu toţii PSD/ Mircea Geoană e cu tine/şi la greu dar şi la bine/poate fi fratele tău, te ajută când ţi-e greu/ PSD e pentru om ca lumina pentru pom", erau versurile puse pe tonurile unei melodii populare olteneşti.

Printre cei care l-au întâmpinat pe Geoană se aflau şi părinţi cu copii pe umeri, cărora le pusesră căciuli roşii pe cap.

După o scurtă baie de mulţime, câteva autografe şi promisiunea că va fi un preşedinte bun, mai ales pentru cei care nu îl vor vota, Geoană şi cei şapte agenţi ai unei firme private de securitate care a înlocuit dispozitivul SPP la care preşedintele PSD a renunţat, s-au îndreptat spre uzina Dacia Renault de la Mioveni.

Candidatul PSD a fost întâmpinat de directorul francez al uzinei, care i-a făcut o scurtă prezentare şi a vizitat secţia de motoare şi cea de montaj.

Geoană a fost însă refuzat politicos în dorinţa de a le vorbi în uzină muncitorilor, aşa cum făcuse şi în alte fabrici vizitate, şi a dat o scurtă declaraţie de presă la finalul vizitei.

(Material realizat de Florin Ciolac, florin.ciolac@mediafax.ro)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici