Ion Cristoiu, EXCLUSIV la Marius Tucă Show: Cred ca Renate Weber e cel mai bun Avocat al Poporului

"Marius Tucă Show", joi, 25 iunie, de la ora 20.00, invitat Ion Cristoiu.

5874 afișări

Cunoscutul jurnalist şi publicist analizează împreună cu Marius Tucă cele mai importante evenimente ale ultimei săptămâni.

C: Chiar si masurile pozitive, daca nu sunt...

T: PNL a spus ca PSD e de vina ca a crescut numarul de cazuri de COVID.

C: Eu nu am nici o problema cu Renate Weber, chiar am fost intr-un proces in care ea era avocatul partii adverse. Cred ca Renate Weber e cel mai bun Avocat al Poporului.

C: Parlamentul nu aproba hotarari de guvern. Poporul trebuie sa stie. Se decidea ca te interneaza fortat pentru o boala pe care o decidea el. Care avea o roseata la ochi trebuie internat cu forta. 

T: Internarile acestea fortate sunt neconstitutionale. Care e explicatia dumneavoastra referitoare la atacurile impotriva Renatei Weber, impotriva Avocatului Poporului?

C: Principalul motiv e faptul ca ea e buna. Nu a pierdut nici o sesizare la Curtea Constitutionala. Pe vreema odiosului Adrian nastase era o echipa dejuristi, unu venea si spunea: asta nu e legala. Ea totusi are autoritatea, nu e pesedista. Vine din societatea civila, asa ca ii deranjeaza. Plus ca a fost singura institutie care a luat apararea omului simplu in raport cu repsectarea drepturilor lui. Perioada de pandemie a fost o dictatura.

T: 500 de personalitati din intreaga lume au facut un manifest pentru respectarea drepturilor oamenilor in timpul pandemiei.

C: Domnul Razvan Constantinescu, medic mai dizident de la Iasi, a enumerat niste particularitati. Singura tara cu carantina obligatorie, tara cu cele mai mari amenzi si singura tara cu platou.

T: Singura tara in care nu s-au deschis teatrele si cinematografele. Singura unde nu s-au deschis restaurantele, inauntru, si unde actorii nu au protestat. Actorii sunt cu actuala putere. Pe vremea lui Dragnea, Orban aproba ce dadea Curtea Constitutionala. Totul era gresit.

C: Din perspectiva democratica. Acum avem atacuri impotriva democratiei. 

20:10 T:  Cititi din domnul Dragnea.

C: Domnul Liviu Dragnea a dat primul sau interviu de cand e condamnat si e in inchisoare.

T: I l-a dat colaboratoarei sale Anca Alexandrescu.

C: Daca era un om destept imi dadea mie sau dumneavoastra. Pe parcursul interviului a vorbit despre ce a zis Dancu la Critoiu despre el. Dragnea a zis ca i-a povestit Irina interviul.

T: Era Basescu la emisiune la Cristache, si zicea: va dati seama ce va fi in Romania cand vor iesi asimptomaticii in strada. Eu i-am scris: vezi ca ala bate campii.

C: Liviu Dragnea, parerea mea e o operatiune alegeti-l pe Marcel Ciolacu sef PSD ca sa nu fie Dragnea. Zi ceilalti ziceau ca daca nu e Ciolacu...

T: Recunoasteti ca v-ati inselat referitor la Ciolacu.

C: Nu m-am inselat, mi-e chiar simpatic.

T: Vor fi 4 ani de guvernare cu PMP, PNL si USR. O sa fie interesant. Am inteles ca Ponta vrea sa candideze al Primaria Capitalei.

C: Nu cred. Daca e asa inseamna ca are ordin.

T: Credeti cu Ludovic Orban ramane pana in toamna?

C: Nu, cred ca pana atunci il schimba. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici