PROMO  Marius Tucă Show, diseară, de la 19, la Aleph News şi pe mediafax.ro. Invitaţi: Eugen Popa, preşedintele Asociaţiei Române de Hipnoză, Gabriel Păun, activist de mediu şi preşedintele Agent Green, şi Bogdan Teodorescu, politolog

Oamenii au o capacitate inepuizabilă de a se schimba şi de a-şi antrena creierul pentru schimbare. Avem toate resursele necesare pentru a deveni exact ceea ce dorim să fim. Specialistul în hipnoză şi autohipnoză, Eugen Popa, vine la „Marius Tucă Show" să-ţi spună despre cum poţi deveni, în fiecare zi, varianta ta îmbunătăţită, despre mentalitatea de creştere şi despre cum îţi influenţează destinul tiparul de gândire în care te mişti. Diseară, de la şapte, într-un interviu marca „Marius Tucă".

154 afișări
Imaginea articolului Marius Tucă Show, diseară, de la 19, la Aleph News şi pe mediafax.ro. Invitaţi: Eugen Popa, preşedintele Asociaţiei Române de Hipnoză, Gabriel Păun, activist de mediu şi preşedintele Agent Green, şi Bogdan Teodorescu, politolog

Marius Tucă Show, diseară, de la 19, la Aleph News şi pe mediafax.ro. Invitaţi: Eugen Popa, preşedintele Asociaţiei Române de Hipnoză, Gabriel Păun, activist de mediu şi preşedintele Agent Green, şi Bogdan Teodorescu, politolog

AUTOR: Geanina Sandu

Gabriel Păun nu e un tip confortabil pentru înfloritoarea mafie a lemnului de la noi. A fost bătut cu bestialitate de locotenenţii de serviciu ai şmecherilor care au pus laba pe pădurile noastre, dar nu s-a lăsat. Militează insistent pentru drepturile animalelor. În calitate de director al Animals International, a lansat petitia online www.salveamiorita.ro, cu scopul de a legifera transformarea exportul de animale vii cu cel de produse cu valoare adăugată. Despre ce e vorba află diseară, la Marius Tucă Show, pentru că tot ce se întâmplă în ţara ta are consecinţe directe asupra ta.

În a doua parte a emisiunii, politologul Bogdan Teodorescu realizează o disecţie fină a evenimentelor politice de la noi. Ne revenim din această harababură politică sau ne afundăm şi mai mult în ea? Ce înseamnă asta pentru fiecare dintre noi?

Diseară, de la şapte, începe Marius Tucă Show, la Aleph News şi pe alephnews.ro. "Oamenii sunt aici, pe pământ, spre binele semenilor lor. Deci, ori învaţă-i, ori rabdă-i!" (Marcus Aurelius, împărat roman).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici