Marius Tucă Show. Dan Bittman: N-am spus niciodată că nu există virusul/ Măsurile care se iau nu sunt în regulă

"Marius Tucă Show". Invitat a fost cântăreţul Dan Bittman.

882 afișări

Principalele momente:

 
1. Bittman: N-am spus niciodată că nu exită virusul. În ziua aia chiar nu mai puteam cu alertele. 
 
2. Cei infectţi sunt trimşi acasă şi sunt trataţi cu vitamina D, vitamina C şi paracetamol. 
 
3. Măsurile care se iau nu sunt în regulă. La noi astăzi am citit o statistică. Numărul morţilor de anul trecut este egal cu număul morţilor de anul ăsta. 
 
4. Marius Tucă: Franţa e închisă, Germania e închisă, România e deschisă pentru că sunt alegeri. 
 
5. Bittman: În 9 luni de zile am învăţat că trebuie să mă spăl pe mâini şi să-mi pun mască. Am nevoie să vii tu să mă-nveţi să mă spăl pe mâini?
 
6. În prima lună am stat în casă speriaţi.
 
7. Îi invit pe toţi care mă înjură că mănânc bani publici să le arăt documente. Şi de la cine vin chestiile astea? De la colegi de breaslă, de-ai tăi. Hai să ne discredităm, dar pe alte chestii.
 
8. M.Tucă: Ăia nu sunt profesionişti.
 
9. Bittman: În Suedia lumea poartă mască doar dacă vrea. Noi nu luăm decât lucrurile rele. Avem peste 5 000 de infectaţi în fiecare zi. Deci 35 000 de oameni pe săptămână. Ce facem cu ei? Vin la spital şi îi trimit acasă. La 20 000 de testări, nu-ţi pui întrebarea de ce nu sunt cozi la spitale? 
 
10. Marcela Feraru: Am auzit ce a spus Dan Bittman, am făcut chiar şi o postare peFacebook în care spuneam că în alte părţi se moare pentru libertatea de exprimare. Eu nu pot să înţeleg această abordare isterică.
 
11. Marcela Feraru: Preşedintele a spus că aşa ceva nu trebuie să se mai întâmple. Şcoala particulară e interzisă pentru că sunt foarte multe moschei. La Nisa, preşedintele Macron a făcut declaraţii frumoase, dar ne-am cam săturat de declaraţii frumoase
12. M. Feraru: Vor rămâne deschise serviciile publice esenţiale. Fără o economie puternică nu poate exista un sistem de sănătate puternic. 
 
13. Bittman: În ranţa sunt 100 de morţi la 50 000 de infectaţi, la noi sunt 100 de morţi la 5 000 de infectaţi. 
 
14. M. Tucă: România re 6 000 de czuri şi suntem deschişi. Crezi că România se va carantina? 
 
15. M. Feraru: Este imposibil ca fiecare ţară să facă ce-i trece prin cap. E imposibil să suferim din cauza României care nu vrea să canatineze. 
 
16. Bittman: Toată vara au fost controale la toate nenorocirile. În deltă nu puteai să te duci. La noi controlul trebuie să fie control, frate! Invit generaţia tânără să se uite la un film. Uitaţi-vă la “Actorul şi sălbaticii”. Mai aveţi şi puţin umor, că nu putem să trăim fără artişti, fără artă, Doamna Birchal, săru’ mâna. 
 
17. Dacă mă calcă maşina o să mor de Covid. Sunt împotriva ipocriziei româneşti. Am văzut o doamnă de la guvern care a spus că delaţiunea este excepţională. 
 
18. A făcut un băiat cu o chitară, nişte versuri, nu ştiu cum îl cheamă, un actor ratat, un cântăreţ, se pare, la fel de ratat. 
 
19. M. Tucă: Cred că ai devenit o voce puternică a cetăţii. Cred că e de datoria ta să spui. 
 
20. Bittman: Cine mă înjură, măcar să mă înjure într-o română corectă. Să scrie “mă-tii” cu cratimă. E posibil ca în România să nu mai poţi să-ţi spui părerea? 
 
21. Amcântat toat viaţa despre iubire, despre viaţă, am încercat să fac oamenii să se simtă bine. Atâta tristeţe şi atta frică, câtă văd acuma! Aştept ca generaţia tâără să-şi ia soarta-n mâini. Dacă şi-o construiesc aşa, mi-e milă. Eu nu o să mă ascund ca să stau cu tine la poveşti pe malul mării.
 
Gigi Căciuleanu: Mi-ar fi plăcut să vorbim din oraşul-lumină, dar vorbesc dintr-o ţară a întenebraţilor. Cineva a hotărât să ne omoare ca oameni. Este un pretext al unei tâmpiri organizate. O simt cu toţi porii. Ca om, ca artist, simt că-mi tremură clopoţeii-n cap. Vibraţiile sunt de mare intensitate. Nu aş vrea să fiu în pielea autorităţilor. Suntem cu toţii păcăliţi, trăim o păcăleală generală. Nu e teoria conspiraţiei. Ne-a pus gând rău. Porcării universale care ni s-a aruncat pe cap ca o găleată de lături. Nu pot să sufăr această botniă care mi se pune, dar o pun. Pentru că trebuie să lutăm îpotriva acestei maladii.
 
Prostia, ignoranţa, intoleranţa. Suntem asmuţiţi prin acest virus suntem pe undeva divide et impera. Asta se întâmpă în acest moment. Nu sunt nici medic, nici savant, nici fiololog. I-am trimit lui Marius Tucă metode de manipulare ale lui Chomsky. Arta ni se omoară. Omenii din peşteri desenau pe pereţi şi probabil dansau. Iar noi omorâm spectacolul, omorâm arta vie. Omorând arta vie, ne omorâm pe noi. Poate că această carantină este foarte bine-venită şi să dea Domnul să funţioneze. Noi, ca artişti, trebuie să continuăm acest lucru. Prin tablete, prin telepatie. Acele tablete care erau blasfemate dar ne şi scapă, comunicăm. Cred că Dumnezeu dacă a vrut să ne pedepsească, ne-a dat şi o portiţă de scăpare. 
 
22. Marius Tucă: Discursul tău e un manifest. 
 
23. Gigi Căciuleanu: A fi sau a nu fi. Asta ne paşte. 
 
24. Gigi Căciuleanu: Duşmanul se găseşte deasupra autorităţilor. Asta e porcăria. Nu avem voie să bem o cafea. Pentru că oamenii săăraci şi cu botniţe sunt mai uşor de manipulat. 
 
25. Bittman: Eu am trăit într-un fel. Eu nu candidez, eu nu câştig din vreun post bine plătit, dar cred că până la sfârşitul lumii o să spun părerea. Eu militez pentru viaţă, prietenie, lucuri normale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici