Alertă METEO de vreme severă imediată. ANM anunţă Cod galben de vânt şi ceaţă în 11 judeţe

  • Sâmbătă, 5 decembrie, vremea în România e capricioasă.
  • Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis Cod galben de intensificări ale vântului şi ceaţă.
  • Avertizarea este valabilă în 11 judeţe din România.
3826 afișări
Imaginea articolului Alertă METEO de vreme severă imediată. ANM anunţă Cod galben de vânt şi ceaţă în 11 judeţe

METEO. Vremea în România, 5 decembrie: Cod galben - ORA 9

În judeţele Giurgiu, Teleorman, Dolj şi în mai multe localităţi din Sibiu şi Olt va persista ceaţa până la ora 9:00.

METEO. Vremea în România, 5 decembrie: Cod galben - ORA 11

Până la ora 11:00, în zona de munte a judeţelor Gorj şi Vâlcea, la peste 1.800 metri, se vor semnala intensificări ale vântului care vor depăşi temporar 90 - 100 km/h.

METEO. Vremea în România, 5 decembrie: Cod galben - ORA 12

De asemenea, până la ora 12.00, în judeţul Caraş-Severin vor fi intensificări ale vântului care vor depăşi local 55-65 km/h, pe crestele montane înalte. Vitezele la rafală vor depăşi 70-90 km/h şi se anunţă transport de zăpadă pe crestele montane.

Tot până la ora 12.00, în zona de munte a judeţelor Argeş, Prahova şi Dâmboviţa se anunţă intensificări ale vântului cu rafale ce vor depăşi 90...100 km/h.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici