METEO  Cod galben de vânt puternic în sudul Banatului şi Carpaţii Meridionali

  • Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o avertizare cod galben de vânt puternic pentru sudul Banatului şi Carpaţii Meridionali, până vineri dimineaţa.
  • O altă avertizare vizează Dobrogea şi estul Munteniei, valabil între orele 8.00 - 22.00.
85 afișări
Imaginea articolului Cod galben de vânt puternic în sudul Banatului şi Carpaţii Meridionali

Potrivit ANM, în sudul Banatului şi în Carpaţii Meridionali vântul va avea intensificări cu viteze în general de 60 - 80 km/h, iar pe creste de peste 90 - 100 km/h, spulberând zăpada.

Unele intensificări ale vântului se vor semnala şi în restul Banatului, dar pentru intervale mai scurte de timp.

Avertizarea este valabilă până vineri, la ora 6.00.

Vineri, la ora 8.00 intră în vigoare o altă atenţionare cod galben de vânt pentru Dobrogea şi estul Munteniei. Vântul va avea intensificări, cu rafale în general de 55- 65 km/h, iar în zona litoralului şi a deltei de peste 70 km/h.

Codul galben este valabil în aceste zone până la ora 22.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici