Codul portocaliu de inundaţii a fost prelungit. Avertismentul este valabil în trei judeţe din ţară

Hidrologii au prelungit până joi, la ora 24.00, avertizarea Cod portocaliu de inundaţii pe râul Prut, în judeţele Iaşi, Vaslui şi Galaţi.

622 afișări
Imaginea articolului Codul portocaliu de inundaţii a fost prelungit. Avertismentul este valabil în trei judeţe din ţară

Mediafax FOTO

Potrivit Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor, avertizarea Cod portocaliu de inundaţii este valabilă pe râul Prut – sector aval S.H. Prisăcani, ca urmare a tranzitării ȋn regim controlat prin Ac Stânca Costeşti a viiturilor formate anterior ȋn amonte de intrarea ȋn ţară (judeţele: Iaşi, Vaslui şi Galaţi).

De asemenea, până joi, la ora 12.00, este sub avertizare Cod galben râul Prut – sector amonte Ac. Stânca Costeşti (judeţul Botoşani).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici