METEO. ANM a emis o prognoză specială pentru Bucureşti. Cum va fi vremea în următoarele zile

Vremea va fi călduroasă, caniculară în timpul după-amiezelor, în Bucureşti, anunţă ANM, care a emis o prognoză specială pentru intervalul 09.08.2021 ora 10:00 - 11.08.2021 ora 22:00.

7417 afișări
Imaginea articolului METEO. ANM a emis o prognoză specială pentru Bucureşti. Cum va fi vremea în următoarele zile

METEO. ANM a emis o progniză specială pentru Bucureşti. Cum va fi vremea în următoarele zile

Disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură umezeală (ITU) va atinge şi depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi.

Valorile temperaturii maxime se vor situa între 34 şi 37 de grade, iar cele minime vor fi, în general, de 18 - 21 de grade Celsius.

Cerul va fi mai mult senin, iar fenomene asociate instabilităţii atmosferice (intensificări ale vântului, averse şi descărcări electrice) vor fi posibile îndeosebi în după-amiaza zilei de marţi, 10 august.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici