Video Meteo #azi 26 aprilie: Se întorc ploile în România. Zonele afectate de vremea instabilă

Vreme caldă, dar instabilă prognozează meteorologii pentru azi. Va ploua în partea de vest a ţării unde se vor semnala şi descărcări electrice.

554 afișări

În ţară

Vremea devine instabilă de sâmbătă seara când sunt prognozate ploi în averse şi descărcări electrice începând cu partea de vest a ţării. Şi temperaturile mai scad, astfel încăt vor ajunge duminică la 23 de grade Celsius. Vântul va avea intensificări mai ales în nordul şi centrul ţării. Minimele termice se vor încadra între 7 şi 14 grade Celsius.

În Bucureşti

În capitală astazi cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va ajunge la 24 de grade Celsius, iar minima va fi de 10 grade. Sâmbătă şi duminică vremea devine instabilă şi sunt prognozate ploi în averse spre seară. Vântul va avea intensificări iar maximele termice vor fi de 25 de grade Celsius.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici