METEO Se apropie iarna: în noiembrie scad temperaturile şi reapar precipitaţiile

  • Meteorologii anunţă că la sfârşitul toamnei vremea nu va avea aspecte extreme.
  • În toată ţara, temperaturile medii vor avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă.
  • Şi cantităţile de precipitaţii estimate vor fi în general apropiate de cele normale în toate regiunile.
4643 afișări
Imaginea articolului METEO Se apropie iarna: în noiembrie scad temperaturile şi reapar precipitaţiile

METEO Se apropie iarna: în noiembrie scad temperaturile şi reapar precipitaţiile

Săptămâna 07.11.2022 – 14.11.2022

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

 

Săptămâna 14.11.2022 – 21.11.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

 

Săptămâna 21.11.2022 – 28.11.2022

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

 

Săptămâna 28.11.2022 – 05.12.2022

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi în general apropiate de cele normale, în toate regiunile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
vreme noiembrie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici