METEO. Vremea în Capitală: Weekend însorit, cu temperaturi maxime de 34 de grade în Bucureşti

În weekend, vremea va fi predominant frumoasă, dar călduroasă în orele amiezilor, când disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va putea atinge pragul critic de 80 de unităţi, anunţă meteorologii, pentru Bucureşti.

498 afișări
Imaginea articolului METEO. Vremea în Capitală: Weekend însorit, cu temperaturi maxime de 34 de grade în Bucureşti

METEO. Vremea în Capitală

METEO. Vremea în Bucureşti

„Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări vineri (24 iulie) când vor fi condiţii pentru averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului”, conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Temperatura maximă va fi de 32...34 de grade, iar cea minimă de 17...19 grade.

CITEŞTE AICI: ANM a emis Cod galben până duminică seara. Zonele vizate

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici