Ninge abundent în centrul ţării

Ninge abundent în centrul ţării. Drumarii amintesc că meteorologii au emis un Cod portocaliu de ninsori şi viscol valabil până luni, 25 decembrie.

2596 afișări
Imaginea articolului Ninge abundent în centrul ţării

Ninge abundent în centrul ţării

Ninge abundent în centrul ţării. Acţionăm cu peste 160 de utilaje de deszăpezire dar, cu toate acestea, pe majoritatea drumurilor naţionale şi autostrăzile din judeţele Braşov, Sibiu, Mureş, Harghita şi Covasna circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă”, transmite DRDP Braşov.

La Predeal este un val de ninsoare, precum şi viscol foarte puternic.

„Este cel mai intens fenomen pe care l-am avut în ultimii ani. Ninge de câteva ore încontinuu, ninge viscolit. Temperatura este scăzută. Toate utilaje noastre sunt funcţionale. Într-adevăr este traficul foarte aglomerat, dar este bine că nu sunt cozi staţionare. Rugăm participanţii la trafic să adapteze viteza la condiţiile de trafic”, spun reprezentanţii DPDR Braşov.

Potrivit drumarilor, pe 73A Predeal - Râşnov sunt TIR-uri care nu pot înainta, iar unul blochează circulaţia.

Drumarii reamintesc că meteorologii au emis un Cod portocaliu de ninsori şi viscol valabil până luni, 25 decembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici