Prognoza meteo. Vară în toată regula sâmbătă, apoi vremea se răceşte brusc

  • Mâine vreme caldă cu 27 de grade în Muntenia
  • De duminică vremea se răceşte şi ploile se înmulţesc
  • Luni, maxime cuprinse între10 şi 21 şi soare spre deloc
3457 afișări
Imaginea articolului Prognoza meteo. Vară în toată regula sâmbătă, apoi vremea se răceşte brusc

Prognoza pentru ţară

La noapte ai parte de averse cu tunete, fulgere şi vânt prin Maramureş Crişana, Banat şi Transilvania, dar nu sunt excluse nici prin restul ţării, Minimele pornesc de la 5 grade şi se opresc la 14.

Nici mâine nu scapi de nori si de vremea instabilă. Oriunde te-ai afla, aşteaptă-te la averse torenţiale cu tunete, fulgere, vijelii şi chiar grindină. Sunt şanse să se adune până la 35l/mp, într-un timp relativ scurt de timp. Maximele pornesc de la 16-17 grade pe litoral şi se opresc la 26-27 de grade în Muntenia.

Duminică ai parte în continuare de vreme instabilă, iar temperaturile scad. Pe timpul zilei vremea o să fie urâtă în est, centru şi sud, iar noaptea în jumătatea estică a ţării şi la munte. Asta înseamnă că o să ai un weekend plin de nori, ploi torenţiate, tunete, fulgere, vijelii şi grindină. Pe crestele montane înalte o să ningă din nou. În aceste condiţii, maximeşe vor fi cuprinse între 13 grade la mare şi în depresiuni şi 22 de grade în sud-vest.

Începi săptămâna cu vreme mai rece faţă de cum erai obişnuit. Continuă să plouă în jumătatea estică a ţări, iar în Dobrogea instabilitatea e accentuată. În restul ţăii pare că iei o pauză de la averse şi sunt şanse doar de ploi slabe, rare. Maximele pronesc de la doar 10 grade şi nu mai trec de 21 de grade.

Prognoza pentru Bucureşti 

La noapte ai parte de nori, cam 12 grade şi ceva şanse de ploi slabe.

Mâine soarele străluceşte în voie până după prânz, când se strang norii şi vin aversele cu tunete, fulgere şi vânt. O să fie cald ca într-o zi de vară: 25-26 de grade.

Dumincă vremea se răceşte brusc, plouă cam toată ziua şi vântul se înteţeşte. La prânz o să fie în jur de 18 grade.

La început de săptămână ai parte tot de vreme rece şi instabilă. Nori cât curpinde, averse, tunete, fulgere şi cel mult 17 grade.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici