Viscol în zona Moldovei, Munteniei şi Dobrogei. Ger şi minime de -21 de grade în Transilvania

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o nouă atenţionare cod galben de viscol, marţi, pentru sudul Moldovei, Dobrogea şi jumătatea de est a Munteniei. În aproape toată ţara este în vigoare o informare privind gerul care cuprinde România.

307 afișări
Imaginea articolului Viscol în zona Moldovei, Munteniei şi Dobrogei. Ger şi minime de -21 de grade în Transilvania

Viscol în zona Moldovei, Munteniei şi Dobrogei. Ger şi minime de -21 de grade în Transilvania

Potrivit ANM, codul galben afectează sudul Moldovei, Dobrogea şi jumătatea de est a Munteniei. Aici vântul va avea intensificări cu rafale în general de 55...70 km/h şi vor fi perioade în care acesta va fi asociat cu ninsori slabe.

Pe litoral vântul va continua să prezinte unele intensificări şi în noaptea de marţi spre miercuri.

Avertizarea este valabilă până la ora 23.

De asemenea, ANM transmite marţi şi o informare meteorologică de ger valabilă în toată ţara.

Astfel, vremea va fi rece în toată ţara, geroasă în noaptea de marţi spre miercuri îndeosebi în nord, centru şi est (minime termice de până la -21...-20 de grade în estul Transilvaniei), iar în noaptea de miercuri spre joi mai ales în est şi centru (minime termice de până la -16...-15 grade în estul Transilvaniei).

Informarea meteorologică de ger este valabilă până joi, la ora 10.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
viscol,
ger,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici