Vreme mult mai caldă decât în mod normal în Bucureşti, până luni după-amiază

Vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod normal pentru această dată, în Capitală, cu maximă de 21 de grade. De luni, vremea se răceşte.

389 afișări
Imaginea articolului Vreme mult mai caldă decât în mod normal în Bucureşti, până luni după-amiază

Vreme mult mai caldă decât în mod normal în Bucureşti, până luni după-amiază

Potrivit prognozei speciale emisă sâmbătă de Administraţia Naţională de Meteorologie pentru Bucureşti, de sâmbătă ora 12.00 până duminică ora 8.00, vremea va fi deosebit de caldă, cu o temperatură maximă de 15...17 grade (valori cu 8...10 grade mai ridicate decât media climatologică) şi o minimă de 5...7 grade.

Cerul va fi temporar noros şi trecător vor fi condiţii să plouă slab. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu uşoare intensificări în cursul zilei (rafale de 40...45 km/h).

De duminică ora 8.00 până luni ora 15.00, vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod normal pentru această dată, astfel că maxima termică va fi de 19...21 de grade, iar minima de 2...5 grade, dar de luni va intra într-un proces de răcire, astfel că temperatura maximă va fi de 9...11 grade.

Cerul va avea înnorări şi din a doua parte a zilei de duminică (26 februarie) probabilitatea de averse şi decărcări electrice va fi ridicată.

Vântul va avea temporar intensificări (rafale în jur de 40...45 km/h).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici