Vremea rece în Capitală. Va fi închisă, cu ploi temporare

Vremea va fi închisă miercuri în Capitală, cu ploi temporare. Vântul va sufla slab până la moderat, iar temperatura maximă se va situa în jurul a 12 grade Celsius. Joi, vremea se răceşte.

122 afișări
Imaginea articolului Vremea rece în Capitală. Va fi închisă, cu ploi temporare

Vremea rece în Capitală. Va fi închisă, cu ploi temporare

Potrivit prognozei speciale emisă pentru Capitală, miercuri vremea va fi închisă şi temporar va ploua şi prin acumulare cantităţile de apă vor fi în jurul a 10 l/mp. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 12 grade, iar cea minimă va fi de 4...5 grade.

De joi până vineri dimineaţă, valorile termice diurne, în scădere faţă de intervalul anterior, vor fi apropiate de normele perioadei. Cerul va fi mai mult noros, temporar va ploua şi prin acumulare cantităţile de apă vor fi de 5...10 l/mp.

Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 9 grade, iar cea minimă va fi de 3...4 grade.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici