80 milioane de euro pentru formarea profesorilor în Pedagogie digitală

Ministerul Educaţiei a anunţat miercuri alocarea a 80 milioane de euro pentru formarea profesorilor în Pedagogie digitală.

1853 afișări
Imaginea articolului 80 milioane de euro pentru formarea profesorilor în Pedagogie digitală

80 milioane de euro pentru formarea profesorilor în Pedagogie digitală

Ministerul a informat că a pus în consultare publică Ghidul solicitantului pentru apelul de proiecte „Pedagogie digitală pentru cadrele didactice din învăţământul preuniversitar”.

În cadrul acestui apel 100.000 de cadre didactice ar urma să îşi dezvolte competenţele pentru Pedagogia digitală.

„Alocăm 80 milioane de euro pentru formarea a cel puţin 100.000 de cadre didactice în dezvoltarea competenţelor-cheie pentru Pedagogie digitală, în special pentru formarea cadrelor didactice din zonele rurale şi din alte medii defavorizate, care vor avea prioritate în selecţia grupului ţintă”, a transmis Ministerul Educaţiei.

Sunt eligibile în cadrul acestui apel instituţiile de învăţământ superior publice sau private, acreditate sau autorizate provizoriu şi furnizorii publici sau privaţi de formare continuă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici