Adina Vălean, propunerea României pentru funcţia comisar european, audiată joi în Parlamentul European

Purtătorul de cuvânt al Parlamentului European, Jaume Duch, a anunţat pe Twitter că Adina Vălean, propusă de România pentru postul de comisar european pe Transporturi, va fi audiată pe 14 noiembrie, între orele 13.00 şi 16.00.

343 afișări
Imaginea articolului Adina Vălean, propunerea României pentru funcţia comisar european, audiată joi în Parlamentul European

Adina Vălean, audiată joi, între orele 13.00 şi 16.00

Noii comisari desemnaţi de Ungaria, România şi Franţa vor fi audiaţi în comisiile Parlamentulului European joi, pe 14 noiembrie.

Astfel, potrivit purtătorului de cuvânt al PE, Jaume Duch, Olivier Varhelyi va fi audiat între orele 8.00 şi 11.00, Adina Vălean între 13.00 şi 16.00, iar Thierry Breton în intervalul 13.00-16.00.

Comisia pentru afaceri juridice a Parlamentului European se va reuni, marţi, 12 noiembrie, pentru a analiza candidaturile celor trei candidaţi.

Preşedintele ales al Comisiei Europene Ursula von der Leyen a acceptat-o miercuri pe Adina Vălean pentru a prelua funcţia de comisar european pentru Transporturi, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al echipei de tranziţie a Executivului UE.

Taguri:
vălean,
audieri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici