Adina Vălean: Sunt împotriva proiectului Roşia Montană. Poziţia PNL este cea corectă

Europarlamentarul PNL Adina Vălean a declarat, vineri, că ea nu susţine proiectul Roşia Montană, consideră că poziţia PNL este cea corectă şi se raliază acesteia, arătând că nu a afirmat niciodată că ar fi în favoarea acestui proiect.

594 afișări
Imaginea articolului Adina Vălean: Sunt împotriva proiectului Roşia Montană. Poziţia PNL este cea corectă

Adina Valean (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

"Cred că poziţia PNL este cea corectă. Mă raliez la ea şi votez împotriva proiectului Roşia Montană", a precizat Adina Vălean, întrebată în legătură cu poziţia sa referitoare la proiectul Roşia Montană.

Ea a spus că nu a afirmat niciodată că ar susţine proiectul Roşia Montană şi întotdeauna a spus că este pentru exploatarea resurselor.

Întrebată în legătură cu faptul că şi-ar fi schimbat poziţia faţă de Roşia Montană, Adina Vălean a spus: "Nu am afirmat niciodată că aş susţine proiectul Roşia Montană. Am afirmat întotdeauna că a-ţi exploata resursele este un lucru bun".

Ea a spus că exploatarea resurselor este o politică a UE şi nu este o politică a României, deoarece ţara noastră nu are un plan bine definit pe o perioadă de timp în acest sens.

"Cred că nu este timpul potrivit pentru un proiect Roşia Montană. Cred că ridică prea multe semne de întrebare. Cred că nu este bine să-l susţinem", a adăugat Vălean.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici