Adomniţei: Intrarea în opoziţie e un bun prilej de curăţare în interiorul PNL

Liderul filialei municipale a PNL Iaşi, deputatul Cristian Adomniţei a declarat, duminică într-o conferinţă de presă, că se aşteaptă ca unii liberali să părăsească partidul, adăugând că intrarea în opoziţie e un bun prilej de curăţare în interiorul PNL.

49 afișări
Imaginea articolului Adomniţei: Intrarea în opoziţie e un bun prilej de curăţare în interiorul PNL

Adomniţei: Intrarea în opoziţie e un bun prilej de curăţare în interiorul PNL (Imagine: Mediafax Foto)

"În PNL, apele se pot despărţi, pentru că unii oameni vor privi probabil cu alţi ochi politica. Intrarea PNL în opoziţie e un bun prilej de curăţare a partidului. Mă aştept ca unii să plece din PNL, atraşi de diverse funcţii", a declarat Adomniţei.

El a spus că, deocamdată, la nivelul filialei municipale a PNL, nu există informaţii în privinţa unor posibile dezertări din partid. "Am avut astăzi (duminică – n.r.) şedinţa Biroului Municipal al PNL Iaşi. Printre altele, am stabilit să facem un recensământ al membrilor PNL, pentru a vedea pe cine putem conta în continuare", a spus Adomniţei.

Totodată, Adomniţei a anunţat că proaspătul deputat PNL Cristina Dobre a devenit vicepreşedinte al filialei municipale, decizia fiind luată duminică în şedinţa Biroului Municipal al PNL Iaşi. De asemenea, Adomniţei a spus că va candida pentru un nou mandat de preşedinte al organizaţiei municipale a PNL Iaşi, alegerile fiind programate pentru luna mai.

"Cu o singură excepţie, la alegerile din 30 noiembrie, PNL a avut în municipiul Iaşi rezultate mai bune decât la alegerile locale. Voi candida pentru un nou mandat de şef al PNL Iaşi, alegerile fiind programate în mai 2009, când se va desfăşura conferinţa municipală a partidului", a declarat Adomniţei.

PNL a luat în municipiul Iaşi aproximativ 16% din voturi, adjudecându-şi un singur mandat de deputat, din şapte posibile, acesta fiind atribuit Cristinei Dobre, în urma redistribuirii mandatelor de către Biroul Electoral Judeţean.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici