Adrian Năstase: Se încearcă discuţii individuale cu minorităţile şi UNPR pentru a vota împotriva Cabinetului

Preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase, a declarat, sâmbătă, că are informaţii potrivit cărora se încearcă discuţii individuale cu reprezentanţii grupului minorităţilor sau cu cei ai grupului UNPR pentru a se determina un vot împotriva Cabinetului Ponta.

301 afișări
Imaginea articolului Adrian Năstase: Se încearcă discuţii individuale cu minorităţile şi UNPR pentru a vota împotriva Cabinetului

Adrian Năstase (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Informaţiile pe care le am sunt legate de eventuale presiuni care s-ar putea face asupra unor membri ai grupului minorităţilor, asupra membrilor grupului UNPR, tocmai pentru a pregăti eventual un alt tip de rezultat al votului de luni", a spus Năstase.

Întrebat despre ce presiuni este vorba, Năstase a răspuns: "Informaţiile pe care le-am avut sunt în sensul că se încearcă discuţii individuale cu membri ai grupului respectiv pentru a-i determina să voteze împotriva formulei guvernamentale luni".

Birourile permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au stabilit ca luni, la ora 10.00, miniştrii desemnaţi să fie audiaţi în comisiile parlamentare de resort, iar la ora 16.00 să se reunească plenul comun pentru votul de învestitură a Cabinetului Ponta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici