Adrian Oros este al zecelea liberal care părăseşte grupul parlamentar PNL

  • Adrian Oros este al zecelea liberal care părăseşte grupul parlamentar PNL, conform unui anunţ făcut pe Facebook.
  • Oros spune că “echipa câştigătoare” a transformat PNL din cel mai onorabil partid românesc, în cel mai detestat şi izolat partid.
1631 afișări
Imaginea articolului Adrian Oros este al zecelea liberal care părăseşte grupul parlamentar PNL

Sursa foto: Mediafaxfoto

„Am decis să mă retrag din grupul parlamentar al Partidului Naţional Liberal de la Senat! Din nefericire, în câteva săptămâni Guvernul liberal Orban a reuşit să treacă ţara printr-o perioadă dificilă, cu care România nu s-a mai confruntat în ultima vreme. Şi a făcut-o foarte bine. Am vorbit anul trecut de construcţia unei coaliţii de dreapta care să dezvolte România. Care să reconstruiască încrederea că şi în România se poate. Am promis stabilitate, profesionalism, decenţă, bunăcuviinţă, seriozitate.
În ultima perioadă, nu reuşesc să explic oamenilor care şi-au pus speranţa în noi, comportamentul total aberant al celor care au confiscat Partidul Naţional Liberal. Din păcate, constat acum, ca nu a fost vreun plan, sau un proiect pentru PNL, sau pentru România. Sau dacă a fost, este ceea la ce asistăm în zilele noastre. Un plan pentru distrugerea PNL. Şi care compromite şansele la dezvoltare a României.

Cred cu convingere, că singura soluţie realistă şi decentă pentru gestionarea crizei politice, sanitare şi economice din ţara, este refacerea coaliţiei şi un guvern condus de Ludovic Orban”, a scris Oros.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici