Adrian Ţuţuianu despre gestul primarului care a semnat iniţiativa „Fără penali“: Este inacceptabil

Preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, spune că gestul primarului din Pucioasa, care a semnat iniţiativa „Fără penali în funcţii publice” este „inacceptabil” şi „de natură a crea confuzie în interiorul partidului şi electoratului PSD”, acţiunea primarului urmând să fie analizată în partid.

4094 afișări
Imaginea articolului Adrian Ţuţuianu despre gestul primarului care a semnat iniţiativa „Fără penali“: Este inacceptabil

Adrian Ţuţuianu despre gestul primarului care a semnat iniţiativa „Fără penali“: Este inacceptabil

Senatorul PSD, Adrian Ţuţuianu, a spus acţiunea primarului din Pucioasa, Constantin Ana, care a semnat iniţiativa „Fără penali în funcţii publice” va fi analizată de forurile statutare ale PSD.

„Acţiunea domnului Ana Constantin, precum şi declaraţiile din jurul acesteia, vor face obiectul analizei în forurile statutare de conducere ale partidului în perioada imediat următoare. Gestul său este unul de natură a crea confuzie în interiorul partidului şi electoratului Partidului Social Democrat, lucru pe care îl considerăm inacceptabil”, a scris liderul PSD, Adrian Ţuţuianu, pe pagina sa de facebook.

Ţuţuianu a adăugat că gestul lui Constantin Ana este unul personal şi nu reprezintă poziţia Organizaţiei PSD Dâmboviţa.

„Gestul domnului Ana Constantin este unul personal. Poziţia sa nu reprezintă poziţia Organizaţiei Judeţene Dâmboviţa a Partidului Social Democrat, care nu girează acţiunile politice ale adversarilor săi. PSD Dâmboviţa rămâne consecvent actelor normative adoptate în sesiunea parlamentară încheiată recent, prin care s-au adus modificări legislaţiei privind organizarea şi funcţionarea sistemului judiciar, Codului penal şi Codului de procedură penală”, a mai scris Ţuţuianu.

Primarul oraşului dâmboviţean Pucioasa, Constantin Ana, a semnat iniţiativa „Fără penali în funcţiile publice”, declarând că s-a speriat de ”această ură împotriva PSD”. “Nu înseamnă că sunt mai puţin PSD-ist că am semnat”, a spus edilul.

Primarul din Pucioasa, Constantin Ana, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că a fost contactat de patru tineri care strângeau semnături pentru iniţiativa „Fără penali în funcţiile publice” şi s-a întâlnit cu ei la sediul Primăriei, unde a semnat iniţiativa.

Întrebat ce l-a determinat să facă acest gest, primarul a spus că a fost motivat de “această dezbinare între PSD şi tinerii care protestează împotriva noastră (PSD n.r.). Eu am vrut să fiu un liant. Interesul nostru e comun, vrem toţi o ţară normală, să devenim o ţară unită. Am fost speriat de această ură împotriva PSD”.
Ana a precizat că nu a fost “certat” de conducerea partidului.

“Nu înseamnă că sunt mai puţin PSD-ist că am semnat. E un gest de normalitate. Şi noi suntem oameni, nu maimuţe. Şi noi, PSD-iştii tineri, suntem interesaţi de viitorul acestei ţări. Nu am avut un interes personal. În nicio clipă nu mi-a fost teamă că mi se va reproşa ceva din partea conducerii partidului”, a declarat Constantin Ana.

Constantin Ana are 40 de ani şi de 21 de ani este membru PSD.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici