Adriana Săftoiu: Colegii de partid ai Elenei Udrea arată mai degrabă teamă decât respect faţă de ea

Fostul consilier prezidenţial Adriana Săftoiu declară, într-un interviu acordat revistei The One, că Elena Udrea a greşit încercând "să ardă etapele", motiv pentru care, faţă de aceasta, colegii de partid manifestă mai degrabă teamă decât respect.

8 afișări
Imaginea articolului Adriana Săftoiu: Colegii de partid ai Elenei Udrea arată mai degrabă teamă decât respect faţă de ea

Adriana Săftoiu: Colegii de partid ai Elenei Udrea arată mai degrabă teamă decât respect faţă de ea (Sursa: Mediafax Foto)

"Elena Udrea, dacă a greşit undeva, a fost că a încercat să ardă etapele. Şi nu a ales un traseu mai răbdător, ca să poată fi asimilată până la urmă şi de colegii ei, şi de public. Deocamdată a câştigat foarte multă notorietate", afirmă Săftoiu.

Întrebată dacă Udrea este "respectată sau temută în PD", Adriana Săftoiu spune că nu ar vrea să răspundă, după care apreciază că răspunsul poate fi dat privind la colegii de partid ai acesteia, la atitudinea lor publică.

"N-aş vrea să răspund la această întrebare. Sau am putea răspunde uitându-ne la colegii ei de partid, la atitudinea lor publică. Mai degrabă aş spune că aceştia arată teamă decât respect. Poate mă înşel eu, dar aşa lasă impresia", afirmă Săftoiu.

Udrea a fost consilier de stat la Cotroceni până în octombrie 2005, iar în prezent deţine funcţia de secretar executiv al Partidului Democrat Liberal. Adriana Săftoiu a demisionat din funcţia de consilier prezidenţial la 1 aprilie 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici