Agenţi de pază la prezidiul PSD, din cauza insistenţei lui Pandele

Insistenţa lui Florentin Pandele în timpul Congresului PSD i-a determinat pe organizatori să trimită cinci agenţi de pază în faţa prezidiului, care au avut misiunea de a nu lăsa pe nimeni să se apropie de liderii social-democraţi care conduceau lucrările.

18 afișări
Imaginea articolului Agenţi de pază la prezidiul PSD, din cauza insistenţei lui Pandele

Agenţi de pază la prezidiul PSD, din cauza insistenţei lui Pandele (Imagine: Mediafax Foto/Bogdan Stamatin)

Edilul din Voluntari a încercat să ceară aprobarea preşedintelui de onoare, Ion Iliescu, aflat la prezidiu, căruia îi explica faptul că suspendarea sa nu este statutară şi că la alegerile locale nu a avut nicio înţelegere cu PDL.

Preşedintele partidului, Mircea Geoană, a fost nevoit, la un moment dat, să facă apel la jurnalişti pentru a degaja culoarul din faţa sa, lucrările fiind întrerupte preţ de câteva minute.

Pe de o parte, Pandele susţinea cu vehemenţă că este nevinovat, iar pe de altă parte participanţi din sală îl huiduiau.

După ce Ioana Mareş, care s-a prezentat drept o fostă şefă de campanie a lui Florentin Pandele, l-a acuzat pe acesta de aranjamente cu PDL în timpul ultimelor alegeri locale, primarul oraşului Voluntari a alergat spre microfon pentru a-şi susţine nevinovăţia.

Secretarul general al partidului, Liviu Dragnea, a fost nevoit să se deplaseze la microfon şi să-l determine pe Pandele să înceteze.

Incidentele generate de Pandele i-au determinat pe organizatori să aducă în faţa prezidiului cinci agenţi de pază, a căror misiune era să nu mai lase pe nimeni să se apropie de prezidiu.

"Au votat suspendarea mea. Asta e PSD, un partid care-şi devorează soldaţii, care-şi devorează ofiţerii, un partid care nu face altceva decât să se legitimeze prin Marian Vanghelie", a spus înainte de a părăsi sala Florentin Pandele, precizând că încă nu a luat o decizie cu privire la o eventuală demisie din partid.

Candidatura lui Florentin Pandele, primarul oraşului Voluntari, la funcţia de vicepreşedinte, a fost respinsă de Congres, după ce secretarul general Liviu Dragnea a supus la vot această candidatură, în urma conflictului din sală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici