Agenţii şi autorităţi coordonate de premier ar putea fi transferate

Agenţiile şi autorităţile aflate în coordonarea premierului sunt evaluate în raport de performanţe şi buget, iar unele dintre acestea, ca Autoritatea Sanitar-Veterinară şi Agenţia Antidoping, ar putea fi transferate la Secretariatul General al Guvernului sau în coordonarea vicepremierului Dan Nica.

22 afișări
Imaginea articolului Agenţii şi autorităţi coordonate de premier ar putea fi transferate

Agenţii şi autorităţi coordonate de premier ar putea fi transferate

"În coordonarea primului-ministru şi a Secretariatului General al Guvernului sunt mai multe agenţii şi autorităţi de reglementare. Nu există o hotărâre definitivă, dar după ce vor fi evaluate după performanţe şi după buget, se va decide dacă vor fi menţinute şi cine le coordonează: primul-ministru, SGG sau vicepremierul Dan Nica", a declarat, agenţiei MEDIAFAX, şeful Cancelariei premierului, Cătălin Baba.

El a arătat că există posibilitatea ca mai multe agenţii şi autorităţi să fie transferate din coordonarea premierului în cea a vicepremierului Dan Nica, şeful Cancelariei enumerând în acest sens Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară, Agenţia Naţională Antidoping, autorităţi de reglementare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici