ALEGERI PARLAMENTARE 2016. PSD va avea 224 de mandate, sub majoritatea simplă, după ce a scăzut la 45% din sufragii

PSD va avea în viitoarea legislatură 224 de mandate de parlamentari, sub majoritatea simplă de 233, după ce formaţiunea a scăzut de la 46% din sufragii la 45%, au precizat, luni, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

12207 afișări
Imaginea articolului ALEGERI PARLAMENTARE 2016. PSD va avea 224 de mandate, sub majoritatea simplă, după ce a scăzut la 45% din sufragii

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. PSD va avea 224 de mandate, sub majoritatea simplă, după ce a scăzut la 45% din sufragii

Calculele menţionate includ mandatele atribuite în urma redistribuirii.

În cursul dimineţii de luni, când PSD contabiliza 46% din sufragii, surse din formaţiune creditau ideea că partidul ar avea, după redistribuire, cu patru mandate peste majoritatea parlamentară din viitoarea legislatură.

În actuala legislatură sunt 464 de mandate, majoritatea fiind asigurată de 233 de parlamentari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici