Alegeri parlamentare 2020. Reacţiile după vot LIVE UPDATE

  • Astăzi, 6 decembrie, în România se desfăşoară alegerile parlamentare 2020.
  • Secţiile se deschid la ora 7.00 şi se închid la ora 21.00.
  • Mai multe figuri publice au anunţat că vor vota de dimineaţă.
435 afișări
Imaginea articolului Alegeri parlamentare 2020. Reacţiile după vot LIVE UPDATE

Alegeri parlamentare 2020. Reacţiile după vot LIVE UPDATE

 Astăzi se desfăşoară alegerile parlamentare 2020 iar secţiile de votare sunt deschise între orele 7:00 şi 21:00. 

Românii pot vota ori în ţară ori în străinătate unde votarea a început ieri în ţările din emisfera sudică cum sunt Australia şi Noua Zeelandă.

Condiţiile privind felul în care va decurge votarea sunt specificate de art 88 din Legea 208/2015. Mai mulţi politicieni şi-au anunţat prezenţa la vot încă de dimineaţă.

Imediat după închiderea urnelor, Mediafax.ro va prezenta primul exit-poll disponibil în România, pentru alegerile parlamentare 2020. Rezultatele exit-poll-ului CURS-Avangarde vor fi anunţate duminică, la ora 21.00, imediat după închiderea urnelor de vot, pe site-ul mediafax.ro. Rezultatele de la exit-poll nu iau în calcul voturile din diaspora, sondajul fiind realizat doar pentru secţiile de votare de pe teritoriul României.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici