ALEGERI PARLAMENTARE - ARD: Vom privi cu prudenţă estimările, rata de refuz de răspuns la sondaje e neobişuit de mare

Purtătorul de cuvânt al campaniei ARD, Traian Ungureanu, a declarat că ARD va avea duminică seară estimări asupra votului, dar le va privi cu prudenţă, deoarece rata de refuz a cetăţenilor de răspuns la sondaje este "neobişnuit de mare".

539 afișări
Imaginea articolului ALEGERI PARLAMENTARE - ARD: Vom privi cu prudenţă estimările, rata de refuz de răspuns la sondaje e neobişuit de mare

ALEGERI PARLAMENTARE - ARD: Vom privi cu prudenţă estimările, rata de refuz de răspuns la sondaje e neobişuit de mare (Imagine: Adi Piclisan/ Mediafax Foto)

"Rata de refuz de răspuns la sondaje este neobişnuit de mare. Nu avem cifrele pe care le cereţi. Vom avea estimări în această seară şi le vom privi cu prudenţă. Sigur că pe net veţi găsi sondaje perfect articulate care dau procente glorioase care sugerează triumful USL, dar acestea sunt o formă macabră de practică democratică. Trebuie să le spunem tuturor celor care le văd, să le vadă şi să închidă", a spus Ungureanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici