ALEGERI PARLAMENTARE: Care sunt candidaţii PP-DD în Bucureşti. Un senator PNL şi un deputat PSD, pe lista partidului condus de Dan Diaconescu

Lista de candidaţi a PP-DD depusă la Biroul Electoral Municipal pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie cuprinde între candidaţii pentru Bucureşti actuali parlamentari care nu au mai fost susţinuţi pentru un nou mandat de PSD sau PNL, dar şi alţi politicieni care au fost şi în alte partide.

2445 afișări
Imaginea articolului ALEGERI PARLAMENTARE: Care sunt candidaţii PP-DD în Bucureşti. Un senator PNL şi un deputat PSD, pe lista partidului condus de Dan Diaconescu

ALEGERI PARLAMENTARE: Care sunt candidaţii PP-DD în Bucureşti (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Între candidaţii PP-DD se află actualul deputat PSD Florina Ruxandra Jipa, care va intra în cursă pentru un mandat de senator în colegiul 12 din Sectorul 6, fiind unul dintre cele mai mari colegii din Capitală, fapt care îl face eligibil pentru PP-DD.

De asemenea, între candidaţi se mai numără senatorul PNL Romeo Nicoară, care doreşte de această dată să obţină un mandat de deputat în colegiul 20 din Bucureşti.

VEZI AICI LISTA COMPLETĂ A CANDIDAŢILOR PPDD

Fostul conservator generalul Mircia Chelaru se află pe listele PP-DD de candidaţi pentru colegiul de deputat numărul 25.

De asemenea, un alt candidat PP-DD este fostul senator PD de Constanţa, din legislaturile 1996-2000 şi 2000-2004, Viorel Pană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici